fbpx
Waarom

Corona. Een zakelijke en emotionele rollercoaster. Dat merken we aan de vele gesprekken, zowel via de telefoon als online, met onze klanten. Er heerst onzekerheid. Paniek. Wanhoop. En soms hoop. Ook wij, als ondernemer, zitten op diezelfde rollercoaster.

Er valt bijna niet te ontkomen aan de onophoudelijke stroom van negatieve berichtgeving op sociale media en in de kranten. Uiteraard is de media noodzakelijk voor een objectieve verslaggeving. Maar werkt al die negativiteit niet eerder verlammend? Ondernemen betekent doen. Hoe lastig het soms ook is. Daarom hebben we besloten om niet bij de pakken te blijven zitten.

Met Hyperondernemend willen we zorgen voor een portie gezond positivisme met sterke verhalen van straffe ondernemers. Hoe pakken zij deze crisis aan? En wat doen ze om er nadien sterker uit te komen? Echte verhalen die inspireren, motiveren en activeren. Om te tonen dat ondernemers ook in moeilijke tijden hyperondernemend kunnen zijn.

We rekenen op jouw hulp om deze verhalen te delen en mee de wereld in te sturen. Zodat ook de positieve en inspirerende ondernemers gehoord worden. Vanuit onze mooie en ondernemende thuisstad Ieper, naar alle uithoeken van het land. Een community met een positieve boodschap die inspireert, motiveert en activeert.

Initiatiefnemers Hyperondernemend
Team

Hyperondernemend is een verhaal dat we schrijven samen met onze freelancers. Want ook zij zijn getroffen, zagen hun opdrachten wegsmelten als sneeuw voor de zon. Met gebundelde krachten zetten we onze schouders onder dit initiatief. Zo blijven we elk investeren in onze zaak en proberen ook wij – in deze bizarre tijden – het verschil te maken.

Teamfoto-hyperondernemend

Bouw mee aan Hyperondernemend

Ken jij een straffe ondernemer die deze crisis recht in de ogen kijkt? Door zich te heroriënteren, door de tijd die vrijkomt efficiënt in te zetten en zo dingen te doen waar voordien geen tijd voor was? Die hyperondernemend verder werkt aan zijn zaak?

Of ben je er zelf één?